WAT DOET EEN GLAZENWASSER IN AMSTERDAM OOST?

Glazenwasser

Het beroep van de glazenwasser bestaat al sinds huizen voorzien zijn van ramen. Een glazenwasser in Amsterdam Oost, zoals Califax, heeft als taak om de ramen van gebouwen schoon te maken. Dit kunnen kantoorpanden, ziekenhuizen, scholen of gewone huizen zijn. Als glazenwasser was en droog je de ramen en kozijnen. Bij de aanwezigheid van gevels wordt van je verwacht dat je deze ook schoonmaakt. Omdat Amsterdam Oost veel hoge gebouwen kent is het van belang dat je kan werken met veiligheidsgordels, ladders, hoogwerkers en gevelliften. Het is dus absoluut niet handig als je last hebt van hoogtevrees.

WELKE STAPPEN ONDERNEEMT EEN GLAZENWASSER IN AMSTERDAM OOST?

Ten eerste vertrekt een glazenwasser als Califax nooit zonder de juiste benodigdheden. Deze staan meestal opgesteld in een daarvoor ingerichte bedrijfsbus. Zo heeft de glazenwasser materialen voor jouw huis maar ook voor een gigantisch kantoorgebouw. Bij aankomst laat de glazenwasser vaak weten aanwezig te zijn zodat je niet schrikt als er ineens iemand op een ladder jouw woonkamer binnen kijkt. Dan kan het wassen van de glazen beginnen. De aftrap bestaat altijd uit het natmaken van de ramen door middel van een speciale slang. Vervolgens worden de ramen met sop schoongemaakt en daarna weer afgespoeld met water. Tot slot worden de ramen gedroogd en wanneer dat gedaan is kan de glazenwasser door naar de volgende klus. Maak je geen zorgen om de kozijnen en gevels, die worden natuurlijk ook meegenomen in het schoonmaakproces. Afhankelijk van het bedrijf wordt de betaling meestal online gedaan. In sommige gevallen is het nog mogelijk om contant af te rekenen.

BOEKEN VAN EEN GLAZENWASSER IN AMSTERDAM OOST

Vaak is het van belang dat je je via een website inschrijft bij een glazenwassersbedrijf als Califax. Hierbij laat je persoonlijke gegevens achter, waaronder het adres van het gebouw dat schoongemaakt moet worden. Wel zo handig voor de glazenwassers om te weten. Verder is het handig om aan te geven wat de grootte van het pand is, zo kan de glazenwasser in Amsterdam Oost bepalen hoeveel werknemers er ingezet moeten worden. Voor een groot kantoorpand zijn er natuurlijk veel meer glazenwassers nodig dan voor een woonhuis in de binnenstad. In sommige gevallen bieden glazenwassers een korting aan wanneer meerdere huizen in een straat zich aanmelden bij het bedrijf. Dit is niet alleen voor jou voordeling, maar ook voor het bedrijf omdat ze geen reistijd tussen die woningen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *