WAT DOET EEN HINDOESTAANSE CATERAAR?

Hindoestaante catering

Een Hindoestaanse cateraar maakt Hindoestaanse gerechten klaar voor zowel kleine als grote groepen mensen. RKR Catering in Almere is een voorbeeld van zo’n cateraar in Nederland. Een cateraar is voor allerlei gevallen in te huren. Zo kan het zijn dat je een te grote groep mensen ontvangt om in je eentje te verzorgen of je houdt er gewoon van om niet zelf de hele dag in de keuken te hoeven staan. Omdat de Hindoestaanse keuken soms enkele gerechten bevat die niet in elke supermarkt verkrijgbaar zijn, is het ook in dit geval een makkelijke optie om voor een Hindoestaanse cateraar te kiezen. Het leuke aan deze manier van catering is dat je je gasten verrast met iets anders dan een blokje kaas en toastjes met brie. Bij het inhuren van een cateraar is het enige wat je hoeft te doen het bepalen van de gerechten die je wil gaan serveren en het aantal gasten dat je verwacht natuurlijk. De Hindoestaanse cateraar zorgt er dan voor dat deze gerechten op de aangegeven tijd en plaats beschikbaar zullen worden gesteld. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat er genoeg ruimte is om al het heerlijke eten neer te kunnen zetten.

GESCHIEDENIS VAN DE HINDOESTAANSE CATERAAR

Sinds er in de jaren zeventig veel mensen van Suriname naar Nederland migreerden zijn er verscheidene tradities uit het Zuid-Amerikaanse land meegenomen. De Nederlandse keuken heeft een drastische transformatie ondergaan door de eetgewoontes die de Surinamers naar het kleine kikkerlandje meebrachten. De Hollandse pot die doorgaans bestaat uit gekookte aardappelen en een stukje vlees werd verrijkt met heerlijke gerechten uit de Hindoestaanse keuken.

GERECHTEN VAN EEN HINDOESTAANSE CATERAAR

De Hindoestaanse keuken heeft enkele raakvlakken met de Chinese afhaalmaaltijden zoals die in Nederland bekend zijn. Zo heb je de keuze om je gasten te verwennen met nasi, bami, kipsaté en noedels. Daarnaast is er de mogelijkheid om kip uit de oven te bestellen in combinatie met een heerlijke ketjap saus. Roti, een rond of ovaal ongerezen platbrood, is ook een grote liefhebber van velen uit de Hindoestaanse keuken. Dit gerecht kan gecombineerd worden met kip, pekingeend of enkele heerlijke groenten. De cateraar weet vaak welke combinaties van gerechten het lekkerste zijn, dus vraag hier vooral naar als je een bestelling opneemt bij een Hindoestaanse cateraar, zoals RKR Catering in Almere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *