Klaar voor wimperextensions?

make up 3

Wanneer je iemand aankijkt, doe je dat meestal in de ogen van je gesprekspartner. Ogen worden in de romantische literatuur vaak de deur naar de ziel genoemd. We beoordelen namelijk de betrouwbaarheid van iemand door middel van zijn of haar ogen. Daarnaast gebruiken we onze ogen om bijvoorbeeld iemand te verleiden. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat je ogen (en daarbij je wimpers) er altijd uit zien om door een ringetje te halen. Net als ieder oog, is ook iedere wimperstructuur verschillend. De een is gezegend met lange, donkere wimpers, terwijl de ander het moet doen met korte wimpers die een dikke laag mascara nodig hebben om op te vallen. Vooral deze laatste groep kan wimperextensions overwegen. Wimperextensions kun je zelf zetten (er liggen immers genoeg setjes bij de drogist), maar je kan ze ook professioneel laten zetten. Trendsalon Daisy is een salon in Hoogvliet wat op een professionele manier jouw wimpers verlengt op de manier waarop jij dat wilt.

Wat is het nut van lange wimpers?

De fijne haartjes die aan het lid van je oog groeien hebben verschillende functies. Ook al worden ze vaak beschouwd als een accent van schoonheid, hun voornaamste functie is om je ogen te beschermen tegen kleine deeltjes zoals stof, zand of puin zodat ze het oog niet kunnen beschadigen. De tweede functie van je wimpers is het geven van een waarschuwing voor gevaar. Ze zijn zeer gevoelig voor aanraking en geven een waarschuwing dat een object mogelijk te dicht bij het oog is. In dit opzicht vervullen ze een vergelijkbare functie als snorharen bij veel dieren, waaronder katten en honden. Je kunt de wimpers dus beschouwen als de beschermende ‘poortwachter’ van het oog. Wimpers groeien in principe niet, ze groeien aan het uiteinde van je oog voor je geboorte. De wimpers ontwikkelen zich tussen de 22e en 26e week van de zwangerschap. Later in je leven kan het ongeveer 7 tot 8 weken duren voordat ze terug groeien als ze worden teruggetrokken. Zitten wachten tot je wimpers zelf een mooie lengte krijgen is dus niet echt een optie, wimperextensions wel.

Wat is het voordeel van wimperextensions?

Het allergrootste voordeel van wimperextensions is dat je ’s ochtends geen tijd meer hoeft uit te trekken om je wimpers in model te brengen met behulp van mascara. Je wimpers zitten namelijk door de wimperextensions altijd goed en zijn op elk moment van de dag opvallend, dus ook wanneer je net je ogen open doet. Je kan met je wimperextensions douchen en zelfs een aantal baantjes trekken in het zwembad. En omdat wimperextensions tot 6 weken blijven zitten, ben je voor een lange periode verzekerd van mooie wimpers. Daarnaast zijn wimperextensions niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Wil je je extensions even een tijdje niet? Dan hebben ze geen afbreuk gedaan aan je eigen set wimpers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *