Wat is leuk voor op jouw bruiloft? – 5 musthaves

Bruiloft

De bruiloft in 2020 ziet er heel anders uit dan vroeger. Tegenwoordig doen de trouwende koppels het anders dan een aantal decennia geleden. De traditionele witte jurk en zwarte smoking zien er allemaal heel anders uit. Ook de aankleding van de bruiloft is allang niet meer wat het geweest is. Bruidsparen hebben de vrijheid hier ook wat creatiever mee om te gaan. Ben jij nu je bruiloft aan het plannen en wil je weten wat er echt niet op de bruiloft mag ontbreken? Bekijk dan dit lijstje om te beslissen wat jij erbij wil betrekken.

#1 Photobooth huren

Een photobooth huren hoort er wel echt een beetje bij op de bruiloft van nu. Voor overdag is het heel erg leuk om een professionele fotograaf in te huren. Hij of zij maakt dan hele mooie foto’s van het begin van de dag. Iedereen ziet er dan nog stralend uit. De photobooth is een leuk item voor het feest op de avond. Iedereen heeft dan een drankje op en zo krijg je de grappigste plaatjes van al jouw dierbaren. Een photobooth hoort er zeker bij.

#2 Grote taart

De bruidstaart kan een echte blikvanger zijn op het feest. Het mooie van de taart is dat hij nu ook kan worden gemaakt in de themakleuren van jouw bruiloft. Kies zelf voor het aantal lagen afhankelijk van hoeveel gasten je hebt uitgenodigd. Je kan voor een simpele uitvoering kiezen, maar een over-de-top model met heel veel kleuren en glitters is nu ook geen probleem meer. Het hangt helemaal af van jouw smaak en stijl.

#3 Bijzonder altaar

In andere culturen dan West-Europa zie je het al heel lang. Het altaar is een bijzonder ding in de Joodse en Islamitische cultuur. Onder een koepeltje wordt het huwelijk ingezegend als heilige ceremonie. Tegenwoordig zie je dit ook steeds meer terugkomen in Westerse culturen. Het is dus helemaal modern om werk te maken van het altaartje op je bruiloft.

#4 Flitsend vervoer

Denk jij dat een klassieke oldtimer of een koets bij een huwelijk hoort? Het kan maar het hoeft natuurlijk niet. Hou jij van een gave sportauto? Of trouw je aan het water en wil je in een boot arriveren op je feest. Niks is te gek tegenwoordig!

#5 Huwelijksreis

Ook voor je huwelijksreis ben je niet verplicht om naar de tropen of naar Spanje te gaan. Wat dacht je van een mooie safari of een gave reis door China? Het kan allemaal. Het is maar net waar jij (en van wie) jij houdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *