Je vakantie ontspannen beginnen met Rotjeknor Tours

Rotje knor

Niets is fijner dan ontspannen op vakantie of op zakenreis te gaan. Jij zorgt voor de koffer, verblijf en andere noodzakelijke voorbereidingen. Wij zorgen bij Rotjeknor Tours voor je comfortabele reis van Rotterdam en omgeving met de taxi naar de luchthaven Schiphol. Op deze manier ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer of dat andere mensen jou ‘op s nachts of klaarlichte dag naar Schiphol moet rijden. Ook hoef je zelf niet te rijden en je auto bij de luchthaven te parkeren waardoor je parkeerkosten kunt besparen.

Zeven tips van Rotjeknor Tours om ontspannen op vakantie of zakenreis te gaan:

TIP 1:

Zorg dat je paspoort of ID-card altijd tenminste drie maanden geldig zijn op dag van vertrek en dat je visum op orde is.

 

TIP 2:

Zorg dat alle vloeibare producten in uw handbagage in een plastic tasje zitten en per item niet meer dan 100 ML bevatten en in totaal niet meer dan 1000 ML tezamen.

 

TIP 3:

Werk met een checklist, op deze manier kun je efficiënt checken of je al je gewenste items mee hebt. Denk aan paspoort, ID, visum, zonnebrand, oplader en indien nodig een universele stekker.

 

TIP 4:

Zorg dat je mobiel, tablet en ander elektronisch apparatuur is opgeladen en dat je een opgeladen powerbank meeneemt.

 

TIP 5:

Laat je huis netjes en opgeruimd achter, dit is met een ontspannen gevoel je huis verlaten en weer ontspannen in een schoon en opgeruimd huis terugkomen. Ook is het handig om eten dat over datum kan raken tijdens uw vakantie weg te geven of weg te gooien.

 

TIP 6:

Check van tevoren het weer van bestemming. Is het warmer dan in Nederland? Neem dan een T-shirt of luchtiger kledingstuk mee in de handbagage zodat je je in het land zelf snel en makkelijk kan omkleden.

 

TIP 7:

Wellicht de meest belangrijke tip. Wees ruim op tijd op het vliegveld. Voorkom haasten en het missen van je vlucht. De richtlijnen zijn 2 uur van tevoren van Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten Dit is waar Rotjeknor Tours jou kan helpen. Wij halen je op tijd op, weten de snelste route naar de luchthaven en zetten je met de taxi af voor de deur bij de juiste vertrekhal.

 

Waarom met Rotjeknor Tours taxi naar Schiphol?

Je kunt bij ons 7 dagen, 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar online een taxi reserveren. Onze professionele chauffeurs zijn in bezit van een RTX-certificaat en zorgen dat je thuis de taxi instapt en voor de deur bij de luchthaven Schiphol bij de juiste vertrekhal uitstapt. Onze service is speciaal voor particulier, zakelijk of groepsvervoer en wij hebben een uitgebreid luxe wagenpark. Op deze manier kunnen wij u altijd van Rotterdam en omgeving op een praktische en voordelige manier met de taxi naar Schiphol vervoeren.

 

Woont je in Rotterdam en omgeving? Dan is Rotjeknor Tours de betrouwbare partner om jou met de taxi naar Schiphol te vervoeren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *